torsdag 7 maj 2009

Var går gränsen?

M och jag gnäller över vem som har sämst smak. Han försöker få det till att ANTM är en sämre form av underhållning än, wait for it....Two And A Half Men!!!! Jag hävdar SÅKLART att förhållandet är det motsatta, att TAAHM är typ det sämsta som finns. Vem har rätt?

9 kommentarer:

Lisa sa...

Skriver du så där bara för att reta mig eller? Vad är ANTM? Haha

Unknown sa...

America's Next Top Model. Och även om jag inte nämnde TAAHM i sammanhanget att det är bättre än ANTM så tvingar du fram det nu. Det är KLART bättre. Ingen toppensitcom, vet väl vem som helst, bara ett OK tidsfördriv när man redan sett de bra grejerna. Men det andra obäket klarar jag inte ens av ljudet från. Dessutom MINST lika könsstereotypstärkande som TAAHM, om nån hade tänkt dra upp den diskussionen.

Mitt ord är sagt.

YOURS TRULY sa...

@Lisa: hahaha, jag var på väg att lägga in en brasklapp med typ "skulle dock inte förvåna mig om Lisa tycker det är det roligaste ever"

YOURS TRULY sa...

ANTM=Amercias Next Top Model

Lisa sa...

Amen då håller jag med Magnus! ANTM var typ lite kul första säsongen nu är det ju bara skittråkigt och Tyra Banks har ju gått bananas helt, varför låser ingen in henne? TAAHM älskar jag, jag älskar allt som är gubbigt som fan. Inte därmed sagt att det är speciellt bra eller roligt. Hähä. Förresten, det här med förkortningarna, är dom: 1. Allmänt vedertagna och det är bara jag som inte fattar 2. Bara tv-serienördar känner till dom 3. Det är meningen att att man ska sitta och fundera tills man kommer på det? Jag ser dom aldrig någon annastans än i Ninas blogg nämligen

Unknown sa...

Ang. förkortningarna: Det är 2/6 av första alternativet, 3/6 av andra alternativet och 1/6 av det sista. Med andra ord fungerar det nog i alla avseenden, men framför allt de första två eftersom de används t.ex. i nätforum så man inte måste upprepa långa titlar.
Shit vad formell jag ska vara jämt och ständigt, haha!

Anonym sa...

nina har givetvis helt rätt, finns ingen bättre underhållning än tjejer som gråter för att de måste klippa håret/ylwa

lisa sa...

Pratar folk om sitcoms på nätforum????!!!!½½½½112222. Helt plötsligt kom känslan av att ha ett liv över mig. Det var längesen nu. Eller så har dom mer liv än jag för dom diskuterar ändå vad dom ser på tv.

Unknown sa...

Folk diskuterar nog mer än man vill veta på nätforum.