måndag 18 maj 2009

Jamaican Me Crazy!


Ben & Jerry's gör sorbet! Kolla Magnus, there's hope for us! Den här känns ju typ custom made för mig. Passion swirl...mmmm....Nån som har smakat?

7 kommentarer:

Unknown sa...

"Fat free", hoppas den inte innhehåller lika mycket socker som deras Chocolate Chip Cookie åtminstone. Ser ju sjukt gott ut bara på förpackningen!

Lisa sa...

Men du tycker ju inte om ananas! Synd att Ben & Jerrys är så dyrt, jag är alldeles för snål för det. Iofs händer det kanske 3 gånger om året att jag köper glass så jag kanske borde unna mig? Haha

YOURS TRULY sa...

@Magnus: Jag tror inte det finns något ätbart so innehåller lika mycket/mer socker än den skapelsen.

@Lisa: nuförtiden ÄLSKAR jag färsk ananas! så om den smakar som det så är det match made in heaven.

Anonym sa...

jag säger bara en sak: Yes pecan!

/ylwa

Lisa sa...

Åh vad bra att du kommer tillrätta med det där! Jag älskar också färsk annanas (fast det börjar klia åt helvete runt munnen på mig), sån där på burk håller jag med dig om att det smakar skit. Ett tips! Mixa färsk frusen ananas (finns på ica) med en äggvita (jag brukar ta lite flytande honung ibland också) = asgod, hemmagjord ananassorbet!

Unknown sa...

Det receptet kommer åtminstone jag ta vara på! Fast jag får låna päronens mixer, har ingen egen.

Lisa sa...

Sommarsuccé deluxe! Jag brukar även ha i fryst mango och färsk passionsfrukt. Ja man kan ju ha i vad som helst, bara man har i ganska mycket frysta bitar samt äggvita så det blir rätt konsistääääns.