fredag 20 februari 2009

What would Len Spurgeon do?

Jobbade igår. Fick lära mig att ordet internt betyder "saker man gör i en innebandyförening".

Drömde i natt att jag vann olika saker på Tradera:
1. En bal-/bröllopsklänning. En JÄTTEFUL silvergrå sak i nedanför knät-längd med puffärmar och "singoalla"-ringning. Finns fan inget klädeplagg jag tycker är fulare än just "singoallablusen". Den och den ärmlösa polon, btw.

2. En häst.


I natt läste jag ut The Book of Lies som jag köpte på Another Country i Berlin (på sportlovet förra året). Den handlar om litteratur och en massa olika bögar. En litteraturstudent som är bög skriver sin avhandling om ett gäng homosexuella författare som kallade sig The Purple Circle. Samtliga författare i gruppen har haft en relation med en man som heter Len Spurgeon. Det här handlar boken om i 400 sidor, och gör det bra.

MEN, i epilogen ballar det ur totalt (pun very much intended). På de sista 20 sidorna får man veta att:
1. Litteraturstudenten, Ross, är inte alls bög. Han låtsades för att vinna förtroende. Den "Chris" som han refererar till heter i själv verket "Christine" och är hans ex-fru. Han får dock ett BJ i en jacuzzi av en av sina studenter, som heter Ray Rice.

2. Len Spurgeon finns inte så himla mycket på riktigt. Det fanns en person som heter så, men mest är han en hitte på-person som alla författarna i gruppen skriver om för att driva med pöbeln. Den riktige Len är dock död sen 20 år.

3. Den enda "real gay experience" som Ross har under tiden han forskar och arbetar med avhandlingen är med just Len Spurgeon. Ross är på besök hos en av författarna i gruppen, den person som också var Len Spurgeons siste älskare. Natten innan Ross ska åka hem så ser han ett ljus i garaget. Han kan såklart inte stilla sin nyfikenhet, utan går ut i garaget. Vem möter han där, om inte Len Spurgeon? Där, i garaget, materialiseras Len Spurgeons ande till en 1,90 cm lång askgrå gestalt iförd svarta tajta jeans, cowboyboots och svart t-shirt med upprullade ärmar. Tillsammans med ett spöke har Ross alltså sin mest intensiva sexuella upplevelse någonsin.

4. Ross förlovar sig till slut med en av sina kvinnliga studenter, som heter Pamela.

Om någon vill låna boken så är det bara att hojta. Hojt hojt. *INTE*

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nu blev jag ju väldigt nyfiken på vad det var för inlägg du skrev och sen tog bort från bloggen... Kunde bara se titeln, haha!

Anonym sa...

Svar på kommentar (blogg.se är odugligt): Haha ja den är asrolig. Älskar även McD-reklamen med den lilla skånska ungen som "blivit gammal" och säger "Jag har försatt mig själv i prekära situationer" och så får man se när han klistrar fast handen på dörren och häller brustabletter i akvariet.